VÁSÁRLÓIM MONDTÁK

Köszönöm neked, ha értékeled a munkámat és megosztod velem.

"Szívvel, lélekkel, saját kézzel."

Gyönyörűen elkészített, szeretnivaló figurák, kedves, korrekt, segítókész alkotó keze nyomán. Igaz a mottó: “Szívvel, lélekkel, saját kézzel.. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm a munkáját!

5/5

Bukovicsné Gabriella

Fáni, a kiselefánt

Fagyis ügyességi játék: A fagyis ügyességi játék egy szórakoztató és kreatív alkotás. Pontosságra és ügyességre van hozzá szükség. A színpompás színek tovább fokozzák az élményt. Kislányomnak nagyon sokat javított a kézügyességén. Bátran ajánlom.

5/5

Körmendi Szilvia Mónika

Ügyességi játék

Steve, a teve egy igazán aranyos és elbűvölő alkotás. A részletesen kidolgozott mintázata és a gondosan választott színek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a horgolt teve életre keljen. Az aprólékos munka elképesztően élethű. Egyszerűen imádjuk.

5/5

Körmendi Szilvia Mónika

Steve, a teve

"Kislányom imádja!"

Lajos, a lajhár egy elképesztően aranyos és kreatív alkotás. Színpompás mintázata egyedi megjelenést kölcsönöz. Ez a horgolt játék tökéletes ajándék lehet a gyerekeknek, kislányom egyszerűen imádja.

4.5/5

Körmendi Szilvia Mónika

Lajos, a lajhár

“Márti már több alkalommal készített nekünk szépségeket. Minden alkalommal “csodákat” vehettem a kezembe. Munkájára igényes, kiváló alapanyagokkal dolgozik. Minden apró részletet egyeztet, nagyon kedves, segítőkész Teljes szívemből ajánlom a munkáit.”

4.5/5

Szalainé Örző Emília

Fáni, a kiselefánt

“Csodálatosak a munkáid! Nagyon szépen köszönjük!!!”

5/5

Buday Balázs

Macis szett, Baba takaró

"Annyira cuki, imádom!"

Márti pontosan olyan babát készített a kislányomnak, amit megálmodtunk. Hatalmas türelme lehet elkészíteni bármelyik termékét is, látszik, hogy gondosan kidolgozott minden apró részlet. Szívből ajánlom mindenkinek ❤️

5/5

Lázárné Sarusi Kis Réka

Baba

Nagyon szép “alkotás”a Róka,ajándékba lesz! Köszönöm szépen

5/5

Renáta Dobai

Rókakoma
Ma kaptam meg Snoopyt. Annyira cuki, egyszerűen imádom
5/5

Miksi Katalin

Snoopy

"Imádnivalóak, csodaszépek"

Imádnivalóak,Csodaszépek és nagyon aranyosak!❤️
Nagyon szépen Köszönöm! !🥰 ❤️
4.5/5

Dávoti Éva

Fekete cica

Gyors és precíz, megbízható. Minőségi anyagok felhasználásával készíti a termékeket! Többször is rendeltem és csak ajánlani tudom! 🙂

4.5/5

Angyal Zsolt

Tacsi, Cica

Megérkeztek a tacsikutyák, nagyon szép munka! Olyan élethűek, remélem tetszeni fog az unokáknak! Csak ajánlani tudom, annak aki szereti a szép kézimunkát!

5/5

Paula Gálné

Tacsik
0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a termékekhez
    Scroll to Top