Szívvel - lélekkel - saját kézzel

Rólam

Sziasztok!
 
” Az alkotás öröme az enyém, gyümölcse a Tiéd!”
 
Bemutatnám Horgoldámat!🥰
 
Egyedi kézzel készült: horgolt amigurumi figurákat , babatakarókat, sapikat, fejlesztő játékokat, és egyebeket készítek ,másodállásban.
Egyedi kéréseket is szívesen teljesítek!🥰 Amennyiben a törvényi előírások, illetve a minta tervezője engedi! 
 
Termékeim Catania 100% mercerizált pamut fonalból, antiallergén tömőanyaggal , illetve Alize My Baby ( takarók, kisruhák) készülnek. Melyek biztonsággal adhatóak kisbabák vagy érzékeny bőrű felnőttek kezébe , hiszen OEKO- TEX100 minősítéssel rendelkezik mindkét fajta fonal. Mely garantálja, hogy mindenféle káros anyagtól mentes, illetve nem allergizálnak.
Figuráim kisbabák részére hímzett, vagy horgolt szemekkel készülnek, hisz a biztonsági műanyag babaszemek is leeshetnek! Lenyelheti a baba!
Tömőanyagként úgynevezett PES golyókat használok, mely ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint az általam használt fonalak.
 
Horgoldámat azzal a céllal hoztam létre, hogy kitermeljem annak a fonalnak az árát, amiből a Sapi Különítmény tagjaként, takarókat, sapikat készíthetek kórházakba koraszülött osztályokra a babáknak . S ne terheljem karitatív tevékenységemmel a családi kasszát. Nagy feladat! De szeretem a kihívásokat!
Időnként az Angyalok Jótékonysági Licit csoportban is megtalálható egy-egy munkám.
 
A horgolás művészetével nagymamám ismertetett meg, 10 éves koromban. Megismertem a különböző horgolási technikákat, mint pl: recehorgolás, szalaghorgolás, legújabb szenvedélyem az amigurumi lett. 
 
Támogatnád munkámat? Válassz a már elkészült termékek közül, vagy kérj egyedit!
 
Vaczula Márta Veronika

Adományaim, Ajándékaim

0
    0
    Kosarad
    A kosarad üresVissza a termékekhez
    Scroll to Top